Halong + Nha Trang

I tisdags sa var vi pa Halong Bay, dar akte vi runt bland stora bergsoar i havet. Det later sjukt trakigt nar man ska forklara utan bilder, men det ar verkligen fantastiskt fint. Efter att vi akt bade stor bat och en liten bambubat runt klipporna sa var nasta stopp en stor grotta. Dar brukade vietnameserna gomma vapen ifall de skulle bli attackerade av kineserna. Eller sa kan det ha varit tvartom, guiden pratade inte sa bra engelska och nar jag forsokte fraga hur det var sa skrattade han at mig. Tydligen finns det dumma fragor. Men det verkar mest rimligt att vietnameserna gomde vapen. Och det var javligt ballt och ett bra satt att inleda det nya aret. 
 
 
Igar sa lamnade vi kalla Hanoi for varma Nha Trang. Vi kollade upp vadret innan vi akte och enligt Sofies telefon skulle det vara runt 20 grader och molningt, men varan bedomning lutar mer at 30 grader och sol med enstaka moln. Nu bor vi pa ett frascht hotell med pool pa taket och utsikt over stranden. Har bor vi for 75 kronor natten, vi ska stanna har i en natt till, sen far vi se vad vi hittar pa. 
  Igar sa var det som sagt sol, men idag ar det moln, sa det blir inte stranden idag som planerat. Det blir nog lite massage eller manikyr istallet. Eller bara ga och kolla i lite olika stand pa gatan.
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0