hang med kangurur

Igar sa var bade Aron och Caroline lediga sa da akte vi till ett litet zoo och klappade lite pa kangurur och koalor. Mitt forsta gosedjur var en kanguru sa lilla Charlotte var valdigt spand. Och lite spand for att jag har sett massa videor pa kangurur som sparkar dumma turister som vill klappa vilda djur. Men dom har var snalla och vana med manniskor. Vilket sa klart ar sorligt, men det tar inte bort det faktum att jag gillade att vara turisten som klappar och matar kangurur. 
 
 

Australien

Ar nu inne pa den femte dagen i Sydney och hittills har jag inte gjort någonting. Jag bor hemma hos Caroline och Aron och eftersom dom jobbar pa dagarna far jag klara mig sjalv da. Vilket jag gor ganska bra. Medan jag vandrar omkring i Cronulla sa forsoker jag klura lite pa vad jag ska hitta pa harnast. Snart ska jag nog skaffa mig ett jobb, men inte riktigt annu. Ska satta mig ner och skriva ett cv pa engelska och borja ga runt lite och soka jobb lite overallt. Har ingen riktig plan. Vilket inte ar sa konstigt egentligen, hade jag bara suttit hemma i Sverige och vantat pa att aka hit sa hade jag nog haft mycket mer planerat, men eftersom det var sa mycket planering runt resan i Asien sa gled Australienplaneringen at sidan. Speciellt eftersom jag inte behövde oroa mig for boende i borjan. Men nu ar jag har och har det valdigt bra!
Det har regnat i nagra dagar men idag sa var det uppehall sa jag och Caroline akte in till city och gjorde lite sightseeing. Fick en liten guidad tour till Opera huset och Harbour bridge och till hennes jobb, sa jag kan aka in och mota henne efter jobbet nagan dag.

Och jusde, jag har fargat haret.

 

Konstigt folk på Phi Phi

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om Phi Phi hittills. På dagen är det hur bra som helst, verkligen superfint. Men när kvällen börjar infinna sig så kommer en del konstiga typer fram. Inte för att jag inte gillar när två killar drar mig i ena armen och vill att jag ska tatuera mig och drar in mig i en annan kille så han spiller ut sin drink på mig, han blir sjukt förbannad, skriker fucking bitch och kastar resten av sin drink på mig. Och inte ens i ansiktet, utan i ryggen, när vi börjar gå därifrån. Härliga typer som för det första börjar gå på en tjej och som inte vågar göra det ansikte mot ansikte. Och massa sjuka raggningsrepliker som mer hör hemma i en dålig vits än i verkligheten. Hela den här ön bara skriker sexuell frustration. Förutom de äldre herrarna som åkt hit för att få lite massage så är det lite för mycket folk som försöker vara så himla coola. Jag blir så trött på det, jag vill gå fram och fråga om det är okej att jag drar ut pinnen dom har i rumpan, eftersom dom uppenbarligen inte kan slappna av. Så nu känner vi oss ganska färdiga med den här ön. Förväntningarna var lite för höga, eller så var det vi som inte var tillräckligt fulla. Men nu vet man det! Vi har ju bara en vecka kvar, så då är det ju dumt att slösa tid här. Sen så drar jag vidare till Australien, pirrigt!
RSS 2.0